İçerik Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz

Pendik Belediyesi Ormanya Gezisi (Ormanya, Kartepe, KOCAELİ)

PENDİK BELEDİYESİ ORMANYA GEZİSİ

(Ormanya, Kartepe, KOCAELİ)

Etkinlik Tarihi: 25 -26 Ocak 2023 (Çarşamba-Perşembe)

Saat: 08.30

Yaş Aralığı: 16 – 25 Yaş

Kontenjan: 45

Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2023 (Salı) Saat: 10.00

Kayıtlar mobil uygulama üzerinden yapılacaktır.

Etkinliklere kayıt için Pendik Belediyesi Mobil Uygulamanın Cep Telefonlarına yüklenmesi gerekmektedir.

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (Android Cep Telefonları İçin)

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (İOS Cep Telefonları İçin)

Mobil Uygulamayı indirdikten sonra Başvurular-Etkinlik Başvuru'dan kayıt yaptırabilirsiniz.

Katılım Koşulları

• Ormanya Gezisine sadece Pendik ilçesinde ikamet eden kişiler kayıt yaptırabilecektir.

• Etkinliğine katılan kişiler, bir sonraki Ormanya Etkinliğine katılamayacaklardır.

• Etkinliğine kayıt yaptırıp gelemeyen kişiler, bir sonraki Ormanya gezisine katılamayacaklardır.

• Etkinlik için otobüs hareket noktası, Pendik Atatürk Kültür Merkezi önüdür. Ormanya gezisine katılacakların saat 08.30’da Atatürk Kültür Merkezi önünde olmaları gerekmektedir.

• Etkinliğe katılacakların kimliklerini mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

• Etkinlik boyunca görevli rehber ve öğretmenlerimiz, Ormanya etkinliğine katılanlara eşlik edecektir.

• Kontenjanların dolması durumunda etkinliğimize kayıt yaptıramayanlar için ileri tarihlerde tekrar Ormanya gezisi düzenlenecektir.

• Etkinliğimize katılım ücretsizdir.

• Kayıtlarını tamamlayan katılımcılara, etkinlik öncesi hatırlatıcı SMS gönderilecektir.

Ormanya Etkinlik Programı

1. 08.00 - 45 kişilik otobüsümüz Pendik’ten hareket edecek şekilde hazır olacaktır.

2. 08.30 - Araç hareket edecektir.

3. 09.30 - Alana ulaştığımız anda, gezimiz Ormanya girişinden sayım kontrolü yapılacak olup gezi programı tebliğ edilecektir.

4. 09.45 - Ormanya girişinde bulunan piknik alanındaki banklarda 1 saat yemek ve dinlenme molası verilecek olup ikram olarak sandviç, meyve suyu ve elma ikramı yapılacaktır.

5. 10.00 - Gezi Ormanya yerleşim planına göre bölge bölge yapılacaktır.

6. 16.00- Servislerimiz, Ormanya alanından geri dönüş için hareket edecektir.

7. 17.30- Pendik Atatürk Kültür Merkezi önünde gezi programı son bulacaktır.

23 Ocak 2023