İçerik Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz

Motokurye Kitap Servisi

MOTOKURYE KİTAP SERVİSİ

Bu yıl yaşanan Pandemi süresince evden çıkması sınırlandırılan ve okullarından uzak kalan gençlerimize ‘ Kitap Okuma ‘ farkındalığı oluşturmak için, evlerinden çıkma gereksinimi duymadan kitaplarla buluşmalarını sağlamak adına ‘MotOKURye Kitap Servisi ‘ kampanyası Pendik Belediyesi tarafından düzenlenmiştir.

Katılım Şartları Nelerdir ?

• 9-12 Şubat tarihleri arasında Kütüphane online sistemine kayıt yaptırmak.

• 7-14 Yaş arası Pendik’te ikamet eden tüm kitap severler kampanyamızdan faydalanabilirler.

• 1 kişiye 1 defa kitap gönderimi yapılacaktır.

• Katılım günlük 800 kontenjanla sınırlıdır.

Nasıl Kayıt Yapabilirim ?

Kütüphane online sistemine ( kitap.pendik.bel.tr ) kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Ne Zaman Teslim Edilecek ?

• Kampanya bitiminden sonra kuryelerimiz ile dağıtımlar başlayacaktır. Teslimat tarihi SMS yolu ile katılımcılarımıza bildirilecektir.

Kitap Listesi

• CİNGO - Şermin Yaşar

• PAL SOKAĞI ÇOCUKLARI – Ferenc Molnar

• SİYAH İNCİ – Anna Sewell

• MASALİSTANBUL – Figen Yaman Coşar

• İBRAHİM İLE KARTOPU – Gülsüm Sezgin

Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra listedeki kitaplardan bir tanesi adresinize teslim edilecektir.

*Bu kampanya ‘Kütüphane Üyelik Sistemi’ kampanyasıdır, yapacağınız tüm işlemler ücretsizdir.

KİTABINIZ PENDİK BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET CİN TARAFINDAN SİZ KİTAP SEVERLERE ARMAĞANIDIR...

09 Şubat 2021