İçerik Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz

Bilim Merkezlerimiz Okul Grubu Ziyaretlerine Açılmıştır

Bilim Merkezlerimiz Okul Grubu Ziyaretlerine Açılmıştır.

Pendik Belediyesi tarafından eğitim öğretime destek amacıyla deneysel ve uygulamalı etkinlikler içeren, ziyaretçilerini denemeye ve keşfetmeye teşvik eden bilgiyle bilimin kapısını aralayan Bilim Merkezleri okul grubu ziyaretçilerine kapılarını yeniden açmıştır.  05- 13 yaş aralığı gruplar başvurularını yapabilir.

Grup Bilim Merkezi Gezisi  ( Okul, Kurum Vb. )

Randevu İçin : 444 81 80 – 7437-7438

Uyulması Gereken Kurallar

Eğitim materyallerine  rehber öğretmenin izni ve bilgisi dışında dokunmamak.

Grup gezilerinde gruptan ayrılmamak.

Ziyaretçilerin dikkatini dağıtacak şekilde yüksek sesle konuşmamak.

Bilim Merkezi içerisinde herhangi bir şey yiyip içmemek.

Genel Hususlar

• Ziyaretle ilgili planlama Bilim Merkezi idare heyetince yapılır , Bilim Merkezi rehber öğretmenlerince uygulanır.

Bilim Merkezi ziyaret programı:

1. Anasınıfı grupları; 35 dk Bilim Gezisi 10  dk Deney Atölyesi
  2. İlkokul grupları; 45 dk Bilim Gezisi 15 dk Deney Atölyesi
  3. Lise  grupları;  45 dk Bilim Gezisi 15 dk Deney Atölyesi
  • Bilim Merkezine ulaşım esnasında oluşabilecek olumsuzluklarda Bilim Merkezi sorumluluk kabul etmez.
  • Bilim Merkezi içinde her türlü güvenlik önlemi Bilim Merkezine aittir.
  • Ziyaretçi gruplar kendilerine tahsis edilen seansın saatine riayet etmelidir. Ziyaret saatleri, yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak +15 dk, -15 dk opsiyonludur. Belirtilen sürenin aşılması durumunda seans iptal edilir.İptal ile ilgili yaşanabilecek olumsuzluklar Bilim Merkezi sorumluluğunda değildir.
  •  Randevu talebine ilişkin değişiklikler ziyaret tarihinden en az 5 gün önce idareye bildirilmelidir. Aksi durum söz konusu olduğunda ziyarete gelmeyen grup yeni randevu oluşturamaz.
  • Bilim Merkezi oluşturulan randevuları erteleme, iptal etme hakkına sahiptir.
  • Bilim Merkezi idari heyetince ziyaret programında yapılan değişiklikler ve randevu iptalleri ilgili randevusu üzerinde işlem yapılan kurum, kuruluş ve-ve ya gruplara 3 gün önceden bildirilir.
  • Bilim Merkezi ziyareti esnasında idarenin fotoğraf ve video çekimi yapma hakkı vardır. Resmi  sosyal medya hesaplarında, basılı görsel yayın araçlarında Bilim Merkezinde çekilen FOTOĞRAF VE VİDEOLARI yayımlama  hakkını Pendik Belediyesi saklı tutar. Basına yansıyacak haberlerin ve Bilim Merkezi içerisinde çekilen fotoğrafların yayınlanması Bilim Merkezinin izni ve onayına tabidir.

05 Ekim 2021