İçerik Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz

Bilim Merkezi Okul Grubu Gezileri İçin Başvurular Başladı

BİLİM MERKEZİ OKUL GRUBU GEZİLERİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI.

Pendik Belediyesi Bilim Merkezleri, Pendik Belediyesi tarafından kar amacı gütmeden eğitim-öğretime destek amacıyla deneysel ve uygulamalı etkinlikler içeren, ziyaretçilerini denemeye ve keşfetmeye teşvik eden bilgiyle bilimin kapısını aralayan merkezdir.

2022-2023 Eğitim – Öğretim yılının başlaması ile beraber okul gruplarının bilim merkezi ziyaretleri yeniden başlayacaktır. Yeni dönemde bilim merkezine öğrencilerini getirmek isteyen okulların, ilgili formu doldurarak başvuruda bulunması gerekmektedir.

Başvuru Şartları

• Daha önce bilim merkezine gelmiş olan sınıflara randevu verilmeyecektir.

• Randevular başvuru sırasına göre takvime yerleştirilecektir.

• 1. Dönem de ilkokul ve ortaokullara öncelik verilecek olup, yeterli başvuru olmaması durumunda anaokullarına randevu verilecektir. Anaokulu başvurularında 4 yaş ve altı öğrenci kabul edilmemektedir.

• Sene içerisinde her okulun bir defa başvurusu alınacağı için, katılabilecek tüm sınıfları forma eklemeleri gerekmektedir.

Nasıl Randevu Oluşturabilirim ?

1 ) Ekte yer alan form okul idaresinin onayıyla ilgili öğretmen tarafırdan eksiksiz doldurulur.

2 ) Form bilimmerkezi@pendik.bel.tr adresine gönderilir.

3 ) Gönderilen verilere göre, bilim merkezi idaresi tarafından en uygun randevu takvimi oluşturularak, okul idaresine onaya gönderilir.

4 ) Okul idaresi tarafından takvime onay verildikten sonra randevu kesinleşmiş olur.

5 ) Randevu tarihi geldiğinde ziyaret gerçekleştirilir.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Detaylı bilgi için ; https://www.pendik.bel.tr/yer/bilim_merkezi

İletişim : 4448180 / 7437 / 7438