İçerik Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz

Pendik İlçesi Günlük Altyapı Çalışma Programı

Pendik ilçe genelindeki yol açma-genişletme, kavşak-kaldırım, asfalt yama-serim, yağmur suyu kanal, yeraltı çöp konteyner imalatları ile diğer müdürlüklerimizin yaptığı faaliyetler için gerekli olan alt yapı imalatları ve araç desteği Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir. Bunun dışında İBB ve diğer kurumların (İSKİ, AYEDAŞ, TELEKOM, İGDAŞ vb.) büyük ve küçük ölçekli alt yapı imalatlarının tamamı yine müdürlüğümüz koordinasyonunda yürütülmektedir. Buradan da anlaşılacağı üzere ilçe genelinin tamamında kısa ve uzun sürelerde olmak üzere yoğun bir şekilde alt yapı ve üst yapı faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Faaliyetlerin yürütülmesi esnasında tarafımızdan veya diğer kurumlardan kaynaklı aksaklıkların olması her daim muhtemeldir. Yapılan çalışmalardan haberdar olunması, yaşanabilecek aksaklıklardan en kısa sürede yetkili personellerimizin veya diğer kurumların ilgililerinin bilgilendirilmesi adına “Pendik İlçesi Günlük Altyapı Çalışma Programı” devreye alınmıştır.

Bahse konu altyapı çalışma programında yapılan işin konumu, başlama ve bitiş tarihleri, işi yapan kurum/şirketin iletişim bilgileri bulunmakta olup Müdürlüğümüz tarafından günlük olarak da güncellenmektedir. Ayrıca, Günlük Altyapı Çalışma Programında su baskınlarında ve karla mücadelede öncelikle müdahale edilecek yerler de eklenmiş olup ekiplerimizin arazi kontrolleri buna bağlı olarak yürütülmektedir.

Programa Pendik Belediyesi resmi İnternet sitesinden veya Mobil telefonlardan Google Maps uygulaması üzerinden giriş yapılabilmektedir.

- Pendik Belediyesi Resmi İnternet Sitesinden Ulaşmak için  tıklayınız

- Google Maps Uygulamasından Ulaşmak için tıklayınız