İçerik Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz

Pendik Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulu Başlıyor

Pendik Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulu başlıyor

Çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan korumak, fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla geçtiğimiz yıl yaklaşık 10 bin öğrenciye spor yapma imkanı sunan Pendik Belediyesi, bu yıl da 8-16 yaş arası binlerce çocuğu sporla buluşturacak.

Basketbol, Taekwondo , Masa Tenisi ve Güreş branşlarında Pendik Belediye Spor Kulübü çatısı altında lisanslı sporcu olma  fırsatı yakalayabilecekler.

SÜLÜNTEPE ŞEHİT BURHAN ÖNER SPOR KOMPLEKSİ

- Yüzme (1 ay boyunca yüzme havuzu erkek çocukların kullanımında olacak. Kız çocukları 10 Ağustos itibariyle eğitime başlayacaklardır.)

- Voleybol

- Tekvando

- Masa Tenisi

- Güreş

- Sportif tırmanış (Kayıtlarımız 1 Ağustos itibariyle başlayacaktır.)

YEŞİLBAĞLAR NOVİ PAZAR SPOR KOMPLEKSİ

- Tekvando

DOLAYOBA SPOR KOMPLEKSİ

- Basketbol

DUMLUPINAR HAMİD AYTAÇ KÜLTÜR MERKEZİ (SPOR MERKEZİ)

- Masa Tenisi

FEVZİ ÇAKMAK ARİF NİHAT ASYA KÜLTÜR MERKEZİ (SPOR MERKEZİ)

- Güreş

BAŞVURU ŞARTLARI

- 8-16 yaş arasında olmak.

- Pendik sınırları içinde ikamet ediyor olmak.

Not:

Kayıt işlemlerinizi online olarak yapabilirsiniz. Oline üyeliklerde kaydı yapılacak olan öğrencinin kendine ait bilgiler ile üyelik açılmalı ve kayıt gerçekleştirilmelidir. Veli bilgileri ile öğrenci bilgileri karıştırılmamalıdır.

Online kayıt için yönleneceğiniz www.sporadeger.com web sitesinden Üye Ol adımlarını tamamladıktan sonra ilgili tesisten ilgili branş seçilir. Açılan pencereden Başvuru Yap tıklanır ve başvurunuzu onaylayarak  işleminizi tamamlamış olursunuz.

Online Kayıt için tıklayınız.

Detaylı Bilgi İçin; 444 81 80 / 3779-3753

05 Temmuz 2017