İçerik Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz

PENDİK BELEDİYESİ

SOSYAL MESAFELİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Yer: Pendik Köyler Bölgesi

Etkinlik Tarihi : 3 Ekim 2020 (Cumartesi)

Saat: 08.30

Yürüyüş Mesafesi/Süresi: 10 kilometre

Yaş Aralığı: 18 – 40 Yaş

Kontenjan: 60

Kayıt Tarihi: 30.09.2020 Çarşamba Saat: 10.00

PENDİK BELEDİYESİ SOSYAL MESAFELİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

• Etkinlik öncesi katılımcıların, HES kodunun olması ve rsk grubunda olmaması gerekmektedir. HES kodu almak için, sayfanın sonundaki açıklamaları okuyabilirsiniz.

• Doğa yürüyüşüne sadece Pendik ilçesinde ikamet edenler kayıt yaptırabilecektir.

• Etkinliğine katılanlar, bir sonraki doğa yürüyüşüne katılamayacaktır.

• Etkinlik için otobüs hareket noktası, Pendik Atatürk Kültür Merkezi önüdür. Doğa yürüyüşüne katılacak kişilerin, Saat: 08.30’da AKM önünde olmaları gerekmektedir.

• Etkinliğe katılacakların, kimliklerini mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

• Etkinlik boyunca görevli rehber ve öğretmenlerimiz, doğa yürüyüşüne katılanlara eşlik edecektir.

• Kontenjanların dolması durumunda etkinliğimize kayıt yaptıramayanlar için ileri tarihlerde tekrardan doğa yürüyüşü düzenlenecektir.

• Etkinliğe katılan herkese sandviç, meyve suyu, elma ve su ikram edilecektir.

• Aşırı kilo, kalp, şeker, yüksek tansiyon vb. gibi ciddi rahatsızlıkları olan kişilerin katılması uygun değildir.

• Olağanüstü şartlarda rehber, parkuru değiştirebilir veya yürüyüşü iptal edip ekibi geri götürebilir.

• Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Doğa Yürüyüşü Katılımcılarıİçin Öneriler:

• Sırt Çantası
  • Yedek Çorap ve Tişört
  • Bir Öğünlük Yiyecek ve Yeteri Kadar Su
  • Enerji Veren Yiyecekler (İncir, kuru üzüm, kayısı vb.)
  • Hareketi Kısıtlamayan ve Çabuk Kuruyan Spor Pantolon (Şort, kot ve pamuk kumaş tavsiye etmiyoruz.)

HES Kodu Nasıl Alınır?

1- "Hayat Eve Sığar" app store ve play store uygulaması üzerinden HES uygulaması indirilerek, "HES Kodu İşlemleri" bölümüne girilir.

"HES Kodu Oluştur" butonuna tıklanır. Kod kullanım süresi seçilir ve kod oluşturulur.

2- SMS yöntemi ile HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, Kimlik Kartının Ön Yüzündeki Seri Numarasının Son 4 Hanesi ve "Paylaşım Süresi" gün sayısı olarak yazılır ve 2023'e SMS olarak gönderilir. Sistem üzerinden, seyahatiniz için geçerli gün sayısı kadar HES kodunuz telefonunuza gönderilecektir.

3- e-Devlet sistemi üzerinden de HES kodunuzu alabilirsiniz. e-Devlet sistemi üzerinden, “HES Kodu Üretme ve Listeleme” seçeneğini seçip “Yeni Hes Kodu” butonuna tıklayarak HES kodunuzu alabilirsiniz.

11 Eylül 2020