İçerik Yükleniyor... Lütfen Bekleyiniz

Meslek: Akıllı Bina Otomasyon Sistemleri Bakım Onarımcısı

Son Başvuru Tarihi: 5.11.2020

Mülakat Tarihi : 05.11.2020 Saat: 11:00

Mülakat Yeri: Yeni Mah. Stadyum Sk. No:18 Pendik Belediyesi Ek Hizmet Binası 3. Kat Eğitim Sınıfı - PENDİK

Kurs Başlangıç Tarihi: 9.11.2020

Bitiş Tarihi: 12.04.2021

Toplam Gün: 110

Toplam Saat: 876

Eğitim Adresi: KAVAKPINAR MAH.ABDİ İPEKCİ CAD.NO:115 AHMEDİ HANİ KÜLTÜR MERKEZİ / PENDİK

Alt Yaş Sınırı: 18

Üst Yaş Sınırı: 55

Cinsiyet: Farketmez

Öğrenim Durumu: İlköğretim - Lisans

Mülakatlar 05/11/2020 tarihinde Saat: 11:00 ile 12:00 arasında (Yeni mah. Stadyum sk. No:18 Pendik Belediyesi Ek Hizmet Binası - PENDİK) te yapılacaktır. KURSA BAŞVURANLARIN İŞ VE MESLEK DANIŞMANLARINDAN "DANIŞMAN UYGUNLUK BELGESİ" ALIP MÜLAKATA GELMESİ GEREKMEKTEDİR. Asker, çalışan, öğrenci ve emekli başvuramaz. Corona Virüsünden dolayı mülakat 5 Kasım 2020 tarihine ertelenmiştir.

Kursa başvuruda bulunabilmek için,

• Kursa katılabilmek için İŞKUR’a kayıt olmalısınız.
  • Bu kurs için belirlenen Katılım Şartlarını taşıdığınızdan emin olunuz.
  • Program başlangıcı itibariyle SSK, BAĞ-KUR veya Emekli Sandığı’na bağlı olarak çalışıyorsanız kursa katılamazsınız.
  • Kursa devam zorunludur. Ancak, Kurumun kabul edebileceği mazeretiniz olursa kurs süresinin 1/10’unu aşmamak üzere mazeret izni ve en fazla 5 günlük sağlık izni kullanabilirsiniz. Bu sürenin aşımı halinde, kursla ilişiğiniz kesilir.
  • Durumları kursu takibe elverişli olmadığı için ilişiği kesilenler, devam ederken kursun iptal edilmesinden dolayı mezun olamayanlar ile hastalık hali, askerlik, tutukluluk, hamilelik/doğum, işe giriş ve kursa devamı engelleyebilecek ikametgah değişikliği, doğal afetler, eğitim esnasındaki iş kazası nedenleri dışında mazeretsiz olarak kurstan ayrılan kursiyerler 24 ay geçmeden herhangi bir kurs veya programdan yararlandırılmaz.
  • Devam ettiğiniz her bir kurs günü için istihdam garantili mesleki eğitim kurslarında 40 TL, istihdam garantisiz mesleki eğitim kurslarında 30 TL, sanayi sektöründeki istihdam garantili mesleki eğitim kurslarında 60 TL, geleneksel meslekler kapsamında düzenlenen mesleki eğitim kurslarında 40 TL ve hükümlüler için düzenlenen mesleki eğitim kurslarında 20 TL hak edersiniz. Devam etmediğiniz günler için ödeme yapılmaz. Ödemeler açılacak banka hesabınıza aylık olarak yatırılır.
  • İşsizlik sigortasından yararlanmaktaysanız kursa katılmanız halinde işsizlik sigortası ödemeniz kesilmez. (Hak ettiğiniz kadar işsizlik ödeneğini ve kursa katıldığınız her gün için istihdam garantili mesleki eğitim kurslarında 40 TL, istihdam garantisiz mesleki eğitim kurslarında 30 TL, sanayi sektöründeki istihdam garantili mesleki eğitim kurslarında 60 TL, geleneksel meslekler kapsamında düzenlenen mesleki eğitim kurslarında 40 TL ve hükümlüler için düzenlenen mesleki eğitim kurslarında 20 TL almaya devam edersiniz.)
  • Kursa başlamadan önce kuralları bildiğinize ve kurallara uyacağınıza dair “Taahhütname” imzalamanız gerekmektedir.
  • Doğru mesleği seçtiğinizden emin olunuz! Kursa katılmanız halinde; aynı meslekte hiçbir zaman, farklı meslekte ise 6 ay geçmeden hiçbir şekilde başka bir kursa katılamazsınız.
  • Kurslardan mezun olan kişiler aynı meslekte olmak kaydıyla İşbaşı Eğitim Programlarına devam edebilirler. Bu durumda, Kurs ve İşbaşı Eğitim (staj) Programlarının toplam süresi fiili olarak yüz altmış günü geçemez.İşsizlik Sigortasından yararlanmaktayken geçerli bir gerekçe sunmadan katıldığınız kursu bırakmanız halinde bu tarihten itibaren işsizlik ödeneğiniz kesilir.
  • İşsizlik Sigortasından yararlanmaktayken geçerli bir gerekçe sunmadan katıldığınız kursu bırakmanız halinde bu tarihten itibaren işsizlik ödeneğiniz kesilir.
  • Program süresi boyunca “iş kazası ve meslek hastalığı ile genel sağlık sigortası priminiz” İŞKUR tarafından karşılanır.
  • Kurs sonunda yapılacak olan sınavlarda başarılı olmanız halinde MYK belgesi veya MEB onaylı Kurs Bitirme Belgesi verilir.

Online başvuru yapmak için tıklayınız.

Kullanıcı girişi yapıldıktan sonra Kurs Numarası Kısmına 900811 yazarak ''Ara'' butonuna basılması gerekiyor. Listede kurs numarası ve adı çıkacak ''Mavi'' renkteki Kurs numarasına tıklandığında kurs başvuru ekranı açılıyor son olarak bu ekranın sağ alt köşesindeki ''Başvur'' butonuna tıklanması gerekiyor.

Ayrıca İŞKUR Pendik Hizmet Merkezi' 3. katı kurslar servisinde de başvuru yapabilirsiniz.

01 Eylül 2020